Durf te geloven in je (stille) verlangen

Coaching voor volwassenen

Door middel van coaching leer je je opnieuw mee te laten voeren door de stroom van het leven. Tijdens het coachingstraject krijg je meer inzicht in wat er bij jou speelt. Je gaat zien welke belemmeringen en thema’s steeds de kop op steken, waardoor het moeilijk voor je is om te groeien. Je ontdekt wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen. We onderzoeken wat jouw unieke kwaliteiten zijn die je krachtig maken en je de moed geven om te zijn wie je bent. In je werk en in je persoonlijke leven. Zelfs in tijden dat heel je leven op zijn kop staat.
Je hebt je unieke kwaliteiten nodig op die momenten dat het goed met je gaat, maar ook als je een andere koers wil of moet gaan varen. Omdat het leven of het werk dit van je vraagt.

Je zult merken dat begeleiding door coaching een proces is dat ruimte, tijd en rust vraagt.
Niet alleen om inzicht te krijgen, maar vooral om daadwerkelijk een verandering in te zetten door en voor jezelf. Het inzicht is altijd gericht op actie en op het behalen van je doelen.
Iedere kleine stap vieren we als een succes, zodat het uitdagend wordt om aan de verandering te werken, met alles wat je in je hebt.

Je kunt onder andere bij mij terecht met de volgende vragen:

  • Ik word ontslagen. Wat kan ik doen?
  • Ik wil een andere baan in een andere sector. Hoe kan ik dit aanpakken?
  • Ik ben gescheiden en wil graag mijn leven weer op de rit krijgen.
  • Ik ben ernstig ziek (geweest). Hoe kan ik mijn leven hierop aanpassen?
  • Ik voel me al een tijd uitgeblust en ik weet eigenlijk niet wat daar de oorzaak van is.
  • Ik ben net vijftig geworden. Ik wil graag onderzoeken wat ik nog wil in het leven.
  • Hoe kan ik me blijven ontwikkelen?
  • Ik ben weduwe en wil graag een nieuwe relatie. Hoe kan ik dit aanpakken?